Regio 06: Vakkundig, vertrouwd & verzekerd

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Welkom bij Regio 06, een vooraanstaand bedrijf in loodgieters- en installatietechniek. Door gebruik te maken van onze website en onze diensten, stemt u in met de volgende algemene voorwaarden:

1. Gebruik van de Website

Door onze website te bezoeken, gaat u ermee akkoord dat u deze alleen zult gebruiken voor wettige doeleinden en op een manier die niet in strijd is met de rechten van anderen of met toepasselijke wet- en regelgeving.

2. Intellectuele Eigendomsrechten

Alle inhoud op onze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s, merken en software, is eigendom van Regio 06 of onze licentiegevers en is beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten.

3. Diensten

Regio 06 biedt loodgieters- en installatietechniekdiensten aan klanten in onze regio. Alle aanbiedingen en prijzen zijn onderhevig aan wijzigingen en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

4. Aansprakelijkheid

Hoewel we ons best doen om nauwkeurige en up-to-date informatie te verstrekken, aanvaarden we geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor fouten of omissies op onze website. Het gebruik van de informatie op onze website is op eigen risico.

5. Externe Links

Onze website kan links bevatten naar externe websites van derden. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of het privacy beleid van deze externe websites.

6. Wijzigingen in de Algemene Voorwaarden

We behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen of bij te werken. Eventuele wijzigingen zullen op deze pagina worden geplaatst en de herzieningsdatum onderaan de pagina zal worden bijgewerkt. We raden u aan deze pagina regelmatig te controleren op updates.

7. Toepasselijk Recht

Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. Eventuele geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken in Nederland.

Laatst bijgewerkt: 6/4/2024

Neem nu contact met ons op voor uw loodgietersbehoeften.

Contacteer ons vandaag nog voor een gratis offerte!

Scroll to Top